Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ              
 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 ΠΑΙΟΝΙΑΣ.
Ταχ. Δ/νση                        
Ταχ. Κώδ.   Πληροφορίες
Κιν. Τηλ.
                                                                      
       

:Ελ. Βενιζέλου 3
:ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ 61300     
:Χρήστος Πετσανούκης     
:6945301198

                                 Γουμένισσα 31/1/2014
Αρ.Πρωτ.: 6

               ΠΡΟΣ:
ΜΕΛΗ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                      
           

.
     



ΘΕΜΑ 1ο : Προγραμματισμός τακτικών συνεδριάσεων ΔΣ. του Συλλόγου.

             Σας ενημερώνουμε πως το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συνεδριάζει την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα ώρα 6μ.μ. , εναλλάξ τον ένα μήνα στη Γουμένισσα και  τον επόμενο στο Πολύκαστρο .
Κάθε μέλος του Συλλόγου  μπορεί να παραβρεθεί κατά την πραγματοποίηση της συνεδρίασης ή να μας αποστείλει εγγράφως τα θέματα που τον απασχολούν για να τα συζητήσουμε και να δώσουμε λύση  .   

ΘΕΜΑ 2ο :  Ενημέρωση Μελών - Ιστότοπος του Συλλόγου .

 Η διεύθυνση του ιστότοπου του Συλλόγου είναι: http://syllogosepepaionias.blogspot.com .
 Όλα τα μέλη του συλλόγου μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τις δραστηριότητες του συνδικαλιστικού τους οργάνου, ακόμα και με την υπηρεσία άμεσης ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρεται στον ιστότοπο.  


Την ιστοσελίδα μπορείτε να την αναζητήσετε από οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης. Το όνομα αναζήτησης του συλλόγου μας είναι «Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας».
Όσα σχολεία επιθυμούν να αναρτούν τις εκπαιδευτικές τους δράσεις , μπορούν να τις στέλνουν  στο email του συλλόγου το οποίο είναι syllogosepepaionias@gmail.com .

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για έγκαιρη ενημέρωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων μας και σε συνδυασμό με την οικονομική αδυναμία τύπωσης και αποστολής των ενημερωτικών, σας ενημερώνουμε ότι όλα τα κείμενά μας θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail του σχολείου σας, παρακαλούμε τους Διευθυντές των Σχολείων να εκτυπώνουν τα έγγραφα έτσι ώστε να ενημερώνεστε  έγκαιρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου