Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΠΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ               
 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 ΠΑΙΟΝΙΑΣ.
Ταχ. Δ/νση          
Ταχ. Κώδ.   Πληροφορίες
Τηλ. & Fax
Κιν. Τηλ.
                                                                      
       

:Ελ. Βενιζέλου 3
:ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ 61300     
:Χρήστος Σαμαράς             
:2343041648                         
:6973822279



        
                                 Γουμένισσα 02/11/2012
Αρ.Πρωτ.: 12

ΠΡΟΣ:Συναδέλφους στις έδρες τους.

.
     

ΘΕΜΑ:   Τόπος και ημέρα εκλογών.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή Π.Ε. Κιλκίς κ. Κωνσταντίνο Ραμπίδη, ύστερα από πρόσκλησή του και μετά από εσωτερική αλληλογραφία της διεύθυνσης με το Σύλλογο, για το θέμα που προέκυψε σχετικά με τον τόπο των υπηρεσιακών εκλογών για ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ. Ο Διευθυντής επέλεξε ως τόπο εξαγωγής των εκλογών την πόλη του Κιλκίς και συγκεκριμένα τα σχολεία 3ο και 7ο.
Ο Σύλλογος Ε.Π.Ε. Παιονίας δήλωσε τη διαφωνία του και πρόκειται να διερευνήσει το θέμα περαιτέρω, καθώς πιστεύουμε ότι τα επιχειρήματά μας είναι βάσιμα και ουσιαστικά για συνέχιση της λειτουργίας εκλογικού τμήματος στην Παιονία, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
Παρόλα αυτά η αλλαγή ημερομηνίας των εκλογών προς το εγγύτερο και ο ασφυκτικός απομένων χρόνος δεν μας επιτρέπει να κινηθούμε προς την κατεύθυνση του αιτήματος για ύπαρξη εκλογικού τμήματος στην πόλη της Γουμένισσας, ως έδρα του Συλλόγου.
Έτσι καλούμε όλους τους συναδέλφους που ανήκουν στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας να προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα, όπως αυτά ορίστηκαν από τη Διεύθυνση Π.Ε. Κιλκίς και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.
Επισημαίνουμε ότι οι εκλογές είναι υπηρεσιακές, οργανώνονται από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα με εντολέα το Υπουργείο Παιδείας και η συμμετοχή είναι υποχρεωτική.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος


Χρήστος Σαμαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου