Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

"ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ"



Αρ. Πρωτ:1515
Αθήνα 31/10/2012
 
Προς
1. Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.
2. ΑΔΕΔΥ
3. Μ.Μ.Ε.

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Να μην περάσουν τα μέτρα»

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στη σημερινή του συνεδρίαση και αφού έλαβε υπόψη του:

·                     Την κρισιμότητα της περιόδου για το μέλλον των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

·                     Τη διαρκή βάρβαρη επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι την τελευταία τριετία, μια επίθεση που έχει δημιουργήσει εκατοντάδες χιλιάδες νέους άνεργους και έχει εξαθλιώσει τις ζωές όσων ακόμη εργάζονται.

·                     Την ανάγκη αγωνιστικής συμπόρευσης του συνόλου των εργαζομένων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

·                     Τις μέχρι τώρα αποφάσεις του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αλλά και τα συμπεράσματα από τις περιφερειακές συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη περίοδο


 

Αποφασίζει

 

·                     Να καλέσει την ΑΔΕΔΥ σε δυνάμωμα του αγώνα με κήρυξη πολυήμερων – επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων και δράσεων για να μην περάσουν τα μέτρα.

·                     Να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση αγωνιστικού μετώπου των εργαζομένων.

·                     Να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα κοινωνικά αγαθά της Παιδείας και της Υγείας αλλά και το σύνολο των κατακτήσεων του λαού.

·                     Να συνεχίσει τον αγώνα, ακόμη και στην περίπτωση που ψηφιστούν τα μέτρα, προκειμένου να αποτρέψει την εφαρμογή τους.

·                     Να καλέσει όλους τους εκπαιδευτικούς σε διαρκή αγωνιστική επαγρύπνηση και συμμετοχή στους αγώνες της επόμενης περιόδου, όπως αυτοί θα διαμορφωθούν από τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου