Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ.




Αθήνα  19/10/2012
Προς
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.
Σερρών
Κιλκίς
Παιονίας
Θεσσαλονίκης Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ,Ζ,Η, Υπαίθρου
Λαγκαδά


       








Θέμα: Πραγματοποίηση Περιφερειακή σύσκεψης
Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, αποφάσισε την πραγματοποίηση Περιφερειακών συσκέψεων σε όλες τις περιοχές της χώρας, προκειμένου να υπάρξει αλληλοενημέρωση των μελών του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και των τοπικών στελεχών, για τη μέχρι τώρα κατάσταση αλλά και για να διαμορφώσει την εισήγησή του προς τις Γενικές Συνελεύσεις  για την παραπέρα πορεία του κλάδου.
Σε εφαρμογή της απόφασης αυτής, πραγματοποιεί ανοιχτή Περιφερειακή σύσκεψη Κ. Μακεδονίας,  την Τετάρτη 24 του Οκτώβρη 2012,  ώρα 18:30΄ στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών «Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Στη σύσκεψη καλούνται να παρευρεθούν τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων της Περιφέρειας, οι αιρετοί στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, οι αντιπρόσωποι στις Γ.Σ. του κλάδου και όποιος συνάδελφος το επιθυμεί.
Στη σύσκεψη της Κ. Μακεδονίας θα παρευρεθούν και θα ενημερώσουν για τις τρέχουσες εξελίξεις ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ο.Ε. Κόκκινος Χαράλαμπος και ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Ο.Ε. Πετράκης Σταύρος.
Οι τοπικοί Σύλλογοι μπορούν, παράλληλα, να οργανώσουν συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε., της τοπικής αυτοδιοίκησης και των γονέων.

Από τη Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου