Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ημερήσια διάταξη Γενικης Συνέλευσης Συλλόγου


Γουμένισσα, 14/5/2017
Αρ. Πρωτ: 118


ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ











Πληροφορίες: Ελευθερία Παπαλαζάρου

Κιν. Τηλ: 6993931704



ΘΕΜΑ: Ημερήσια διάταξη Γενικής Συνέλευσης 31/5/2017

           
Σας αποστέλλουμε την ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου στις 31 Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30.

Θέματα ημερήσιας διάταξης


  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  2. Ενημέρωση από τους αιρετούς του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κιλκίς.
  3. Συζήτηση επί των θεμάτων της Η. Δ. της 86ης Γ. Σ. του κλάδου( για την ημερήσια διάταξη της 86ης Γ. Σ. του κλάδου θα σας στείλουμε την τελική Η. Δ. όταν τη λάβουμε από το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε.) και συζήτηση επί των πεπραγμένων του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε.
  4. Ψηφίσματα.
  5. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
  6. Εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για την 86η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε., καθώς και για τους αντιπροσώπους για το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Έναρξη ψηφοφορίας: 12.30                   Λήξη ψηφοφορίας: 14.30



Σημειώνεται ότι δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα οικονομικά ταχτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Για τους αναπληρωτές, η συνδρομή διαμορφώνεται ως εξής:
Αναπληρωτές πλήρους ωραρίου: 15 ευρώ
Αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και αναπληρωτές ΔΥΕΠ: 7 ευρώ.
Παρακαλούνται οι αναπληρωτές συνάδελφοι να φροντίσουν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης με την ταμία του Συλλόγου Αλεξανδράκη Νάνσυ.


Συνάδελφοι, υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση είναι υποχρεωτική, γι αυτό άλλωστε δίνεται και η άδεια από τη Δ/νση Εκπαίδευσης.


Τέλος, ο Σύλλογος απευθύνθηκε στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης για την έκδοση καρτών ελεύθερης εισόδου σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους. Όσοι από εσάς επιθυμείτε την έκδοση κάρτας, παρακαλείστε να έχετε μαζί σας 2 μικρές φωτογραφίες την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και να τις παραδώσετε σε κάποιο μέλος του Δ.Σ.


                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου